Opstart nyt skoleår - august 2017/2018

05. juli 2017
Mandag den 14. august starter alle nye daghold og fortsætter-hold på Sprogcenter Aalborg. Mandag den 21. august starter Sprogcenter Aalborgs aftenundervisning.

Opstart dagundervisning
14. august starter nyt undervisnings år 2017-2018
Mandag d. 14. august starter alle nye daghold og fortsætter-daghold undervisning. Nye kursister vil modtage information om undervisningsstart dels via brev i e-boks, dels via en sms. Kursister på fortsætterhold vil modtage en sms.21. august starter nyt undervisnings år 2017-2018 for aftenkursister

Opstart aftenundervisning
Mandag d. 21. august starter Sprogcenter Aalborgs aftenundervisning.  Nye kursister vil modtage information om undervisningsstart dels via brev i e-boks, dels via en sms. Kursister på fortsætterhold vil modtage en sms.


Har du tilmeldt dig danskkursus, men er du ikke blevet tilmeldt et undervisningshold, så kontakt sprogcenterets administration. Kontakt også sprogcenterets administration, såfremt du ønsker at ændre tidspunkt for dit danskkursus, eller ønsker at holde pause.

Del indhold