Her kan du læse om Sprogcenter Aalborg undervisningstilbud. Vi tilbyder undervisning i de tre danskuddannelser samt FVU.

Danskkurser

Læs om Sprogcenter Aalborgs undervisningstilbud.

Danskuddannelser

Sprogcenter Aalborg udbyder Danskuddannelse 1-2-3

På alle tre Danskuddannelser lærer du at tale, forstå, læse og skrive dansk, og du får indsigt i dansk kultur, arbejdsmarkeds- og samfundsforhold.

De tre danskuddannelser er tilrettelagt forskelligt, og som kursist placeres du på den danskuddannelse, der passer til dine forudsætninger og behov for at lære dansk. Se undervisningsmodel her.

Danskuddannelse 1

Danskuddannelse 1 er tilrettelagt for kursister, som ikke kan læse og skrive på deres modersmål, samt latinske analfabeter, som ikke behersker et europæisk skriftsystem. Uddannelsen afsluttes med Prøve i Dansk 1.

Danskuddannelse 2

Danskuddannelse 2 er tilrettelagt for kursister, som har en kort skole- og uddannelsesbaggrund fra hjemlandet - dvs 8-10 års skolegang. Uddannelsen aflsuttes med Prøve i Dansk 2.

Danskuddannelse 3

Danskuddannelse 3 er tilrettelagt for kursister, som har en mellemlang eller lang skole- og uddannelsesbaggrund - dvs. mindst 12 års skolegang. Uddannelsen afsluttes med Prøve i Dansk 3.

Studieprøven

Efter Prøve i Dansk 3 er der mulighed for at fortsætte på modul 6 og afslutte med Studieprøven.

Tilmeld dig til danskkurser her

FVU

Sprogcenter Aalborg udbyder Forberedende Voksenundervisning (FVU) i dansk. 

Del indhold