Coronavirus/COVID-19

11. marts 2020
Retningslinjer for forebyggelse af smitte med Coronavirus opdateres hurtigt nu. Sundhedsstyrelsen melder jævnligt nyt i forhold til at inddæmme smitte. På Sprogcenter Aalborg følger vi naturligvis disse retningslinjer./ The Danish Health Authorities frequently updates the guidelines to prevent the spread of infection with Coronavirus. Sprogcenter Aalborg follows the instructions of the Danish Health Authorities and the national authorities.

Vi anbefaler, at du holder dig orienteret på www.coronasmitte.dk. /We recommend that you stay informed on www.coronasmitte.dk.

På ovennævnte hjemmeside finder du den opdaterede liste over lande med konstateret smittespredning samt anbefalinger vedrørende forebyggelse og sygdomssymptomer. / On the above mentioned site you will find updated information on risk areas/countries - and guidelines regarding general advise to prevent virus transmission and how to react on disease symptoms.

 

Banner Forebyg Smitte

1000X600 Beskytdigselv Uk

 

 

 

Del indhold