Coronavirus/COVID-19 - nyt/news

12. marts 2020
Sprogcenter Aalborg lukker ned pga. Coronavirus/COVID-19/ Sprogcenter Aalborg is closing because of Coronavirus/COVID-19

Sprogcenter Aalborg lukker ned for al undervisning torsdag den 12. marts kl 11.30 pga. Coronavirus/COVID-19. Indtil videre holder sprogcentret lukket hele uge 12 og 13. Det betyder, at vi tidligst starter undervisningen den 30. marts kl 8.00. Vi følger naturligvis Sundhedsstyrelsens retningslinjer, og såfremt ovenstående ændrer sig, opdaterer vi løbende her på siden. /Sprogcenter Aalborg is closing Thursday, March 12th at 11.30 am. This means that the school will not start tuition until March 30th 8 am. We will follow the instructions from the Danish authorities - we will update this site as soon as new information is given by the authorities.
Del indhold