Ny dato for sprogprøver sommeren 2020/New date for Language exams Summer 2020

08. april 2020
På grund af COVID19 og de særlige tiltage for at begrænse smitten flyttes de skriftlige Danskprøver til den 15-18.juni. De mundtlige prøver afholdes den 22. juni - 3. juli. Medborgerskabsprøven og indfødsretsprøven forventes afholdt som planlagt den 3. juni.
Informations-møder om danskprøver for privatister den 30. april er aflyst. Vi forventer at kunne finde en ny dato for disse møder efter endt nedlukning.

Hold øje med e-boks om yderligere information om ovenstående.


Due to COVID19 and the extraordinary initiatives to limit the spread of the virus, the written Danish exams are postponed to 15. - 18. of June 2020. The oral exams will be held from 22. of June to 3rd of July 2020. Indfødsretsprøven and the Medborgerskabsprøven are expected to be held as formerly planned on June 3rd 2020.

The information meetings concerning Danish language exams for private students on 30. of April are cancelled. We expect to be able to find a new date for these meetings once the language school reopens.

Please stay informed via E-boks for further information.

Del indhold