Sprogcenter Aalborg genåbner den 2. juni/Sprogcenter Aalborg reopens on June 2nd

22. maj 2020
Fra onsdag den 27. maj er der igen mulighed for at undervise på landets sprogcentre. På Sprogcenter Aalborg gør vi nu klar til at efterleve sundhedsmyndighedernes anvisninger for at undgå coronasmitte. Dag- og og aftenundervisningen starter op tirsdag den 2. juni. Kursisterne får besked om opstart på SMS/e-mail eller e-boks.

The Danish authorities have now made it possible to reopen for language tuition at language schools on May 27th. We follow the instructions from the Danish authorities regarding coronavirus – and will be ready to reopen for tuition – both day- and evening classes - at Sprogcenter Aalborg June 2nd. The students will be informed about their schedule via text/e-mail or e-boks.
Del indhold