Mundbind /Masks

27. oktober 2020
På grund af det stigende smittetal i Danmark har regeringen indført en række nye tiltag. Fra d. 29. oktober 2020 til og med d. 2. januar 2021 er der nye krav om brugen af mundbind. /Due to the growing spread of Covid-19 in Denmark, the Danish government has introduced a series of new measures, including additional requirements regarding the use of masks. These measures will be in place from October 29th, 2020 to January 2nd, 2021.

Der indføres krav om delvist brug af mundbind på alle uddannelsesinstitutioner i Danmark. Det betyder, at elever og ansatte fra den 29 oktober skal bære mundbind, når de bevæger sig rundt på Sprogcenter Aalborg. Kravet om mundbind gælder ikke, når kursisterne sidder ned i selve undervisningen, men kun når de bevæger sig rundt. Kursisterne skal selv anskaffe sig mundbind og afholde udgifterne til dette./ The use of masks in certain situations will be mandatory at all educational institutions in Denmark starting on October 29th, 2020. When sitting down in class students will not have to wear masks. However, when moving around on the premises of the language school all students and employees must wear a mask.  It is the responsibility of the students to acquire their own masks. 

Del indhold