Genåbning/Reopening

01. marts 2021
Fra mandag d. 8. marts åbner Sprogcenter Aalborg igen for undervisning/In-class teaching will resume on Monday, March 8th.

På baggrund af de seneste udmeldinger om genåbning fra myndighederne vil Sprogcenter Aalborg fra og med mandag d. 8. marts genoptage undervisningen. Nogle kursister vil kunne møde på Sprogcenteret hver anden uge. Disse kursister vil individuelt modtage information fra sprogcenteret/deres lærere om mødetider og krav om coronatestning/Based on the latest announcements from the authorities regarding the reopening of adult educational institutions, in-class teaching for some (not all)students will resume on Monday, March 8th. The students in question will be allowed to attend classes every other week. Sprogcenter Aalborg/the teachers will inform each student individually about meeting times and the mandatory corona testing.  

Del indhold