The Sprogcenter is closing

Sprogcenter Aalborg er fortsat lukket /Lockdown continues at Sprogcenter Aalborg

24. maj 2021
D. 25. maj lukkede Vor frelser Sogn i Aalborg Kommune ned på grund af et højt Covid19-smittetal. Nedlukningen fortsætter indtil videre /On may 25th the Parish of Vor Frelser (Aalborg Kommune) closed down due to an increase in COVID-19 infections. The lockdown will continue until further notice.

Det betyder, at al fysisk undervisning på skolen er lukket ned. Undervisningen fortsætter online. Kurister vil blive kontaktet af deres lærere herom. Hjemmesiden opdateres løbende/Classes will be conducted on online. The students will be contacted by the teachers with further information. Please check this website for updates on the situation.

Nedlukningen ophæves, når sognet de seneste syv dage har opfyldt ét af følgende tre kriterier/The lockdown will be lifted when at least one of the following critera has been met for seven days in a row: 

Covid19-incidensen i sognet er under 600/The Covid19-incidence in the parish is below 600

Under 20 smittetilfælde er registreret de sidste syv dage/Less than 20 cases of Covid19 have been reported for the past 7 days

Positivprocenten er under 3 %/The percentage of positive tests is below 3

Del indhold